Tassimo maskiner

Alle Tassimo maskiner er bevidste omkring, at alle har hver sin forskellig smag. Selvom Tassimo maskiner brygger fuldautomatisk, så har du til enhver tid mulighed for at justere dem, hvilket betyder du kan variere styrken på din kaffe. På den måde kan Tassimo maskinerne super enkelt justeres til at passe til enhver smag.


Tassimo maskiner er det eneste kaffesystem til hjemmet, som benytter en avanceret stregkodeteknologi til omhyggeligt at måle mængden af vand, temperatur, samt bryggetid specifikt i forhold til, hvilken drik den er sat til at brygge. Derfor leverer den en perfekt smag hver eneste gang, hvilket gør Tassimo maskinerne unikke og ”best in class” på mange måder. På de fleste Tassimo maskine kan altid justere højden via den aftagelige kopholder, så Tassimo maskinen passer til alle kopper, krus, og glas.

Kapselkongen tilbyder et bredt sortiment af Tassimo kaffemaskiner – vi har helt sikkert en Tassimo maskine, som passer ind i dit hjem. Hos os kan du vælge imellem mange forskellige farver. Er du mest til stilrene farver som titan, sort eller hvid, eller hvad med vores Tassimo maskiner i rød, lilla eller blå?
Kapelkongen råder over Tassimo maskiner i flere forskellige moderne modeller. Tassimo Bosch Fidelia T42 gør det nemt at lave flere kopper kaffe, via et enkelt et tryk på kaffemaskinen, kan du lave en lækker kop kaffe eller Latte, hvilket gør det let at nyde denne Tassimo maskine med venner og familie.

Tassimo Bosch T43 kaffemaskinen kan prale af sit klassiske design, kombineret med et væld af funktioner. Ligesom alle andre Tassimo maskiner, bevirker det selvrensende program, den aftagelig vandtank at den Tassimo maskine er nem at benytte, rengøre og vedligeholde.

Tassimo T55 eller Tassimo Charmy, som denne Tassimo maskine også hedder, kan tilføje et ekstra strejf af charme i dit køkken. Det prisvindende design har gjort maskinen til en yndling blandt mange. Ud over alle de standardfunktioner, som alle Tassimo maskiner indeholder, så har Tassimo T55 et avanceret indbygget vandfiltreringssystem, som betyder den brygger den bedste kaffe sammen med Tassimo’s T65.

Tassimo T65 benytter sig af den innovative IntellibrewTM-teknologi, samt en justerbar og aftagelig kaffeholder. Tassimo T65 differentiere sig ved sit flersprogede LC-display, koplys og BRITA Maxtra vandfiltreringssystemet, som gør hele kaffeoplevelsen til en endnu større fornøjelse.

Kapselkongen.dk
Forbindelsesvejen 115
9400 Nørresundby
Tlf. 71 99 23 12

CVR: 29130892

Skriv til os på:
kundeservice@kapselkongen.dk
<">

Læs mere om  
Vis kurv Skjul kurv 0,00 DKK Du har 0 produkt(er) i din kurv
DankortEuroCard / MasterCardMobilePay OnlineVisa Electron

Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Køb mere