Dolce Gusto maskiner

Nescafé’s Dolce Gusto kaffemaskiner tilbyder en ny og spændende måde, at nyde en række udsøgte kaffevarianter. Denne professionelle maskine er lille i størrelsen, men stor i smagen, hvad enten til lyster en skummende cappuccino eller en stilfuld latte macchiato.


Takket være Nescafé Dolce Gusto har det aldrig været nemmere, at nyde en kaffe af samme kvalitet, som du finder på selv de bedste kaffebarer, i dit eget hjem. Fyld din Dolce Gusto maskine med vand, sæt en kaffekapsel i, tryk på knappen og vupti, så har du en lækker friskbrygget kaffe - på under et minut. Dolce Gusto maskiner betyder farvel til rod, rengøring og de besværligheder, som normalt følger med at brygge kaffe. Dolce Gusto maskiner kan brygge en bred vifte af forskellige fristende sorter. Dolce Gusto maskinerne kan købes hos Kapselkongen til særdeles konkurrencedygtige priser.

Dolce Gusto brygger din kaffe med unikke 15 bar tryk, hvilke sikrer den perfekte skummende fløde og en uimodståelige lækker smag. Dolce Gusto’s mange funktioner giver dig mulighed for øjeblikkeligt at skifte mellem varme og kolde drikke, samtidigt med den lader dig vælge den styrke og blanding, som passer til netop din smag.
Det slanke design af Dolce Gusto maskinen giver kaffemaskinen et stilfuldt udtryk, men betyder også at maskinen fylder mindre i køkkenet, uden at gå på kompromis med kvalitet af den kaffe der brygges. Alle Dolce Gusto maskiner slukker automatisk, hvilket hjælper dig med at spare på strømmen.
Alt i alt, så kan Dolce Gusto maskiner brygge dig en perfekt italiensk kaffe hver gang, hver dag, når du har lyst – på et minut! Med sine vidunderlige og mange aromaer og et generelt yderst velsmagende kaffeprodukt, så kommer det ikke som en overraskelse, at Dolce Gusto maskiner har fundet deres vej til rigtig mange hjem verden over. Dolce Gusto maskinerne er simpelthen blevet en favorit på verdensplan.

 Kapselkongen.dk
Forbindelsesvejen 115
9400 Nørresundby
Tlf. 71 99 23 12

CVR: 29130892

Skriv til os på:
kundeservice@kapselkongen.dk
<">

Læs mere om  
Vis kurv Skjul kurv 0,00 DKK Du har 0 produkt(er) i din kurv
DankortEuroCard / MasterCardMobilePay OnlineVisa Electron

Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Køb mere