Dolce Gusto Circolo Automatic

Dolce Gusto Circolo er tidens mest stilfulde kaffemaskine, hvilket blandt andet bevirkede at den vandt designprisen IF Design Award i 2010. Den nyskabende Play & Select funktion betyder du kan brygge kaffe, som er skræddersyet dine smagsløg. Benyt den indbygget scroll-funktion, følg instruktionerne og vælg den dosering der passer dig… nemmere bliver det ikke.


Ved hjælp af et tryk på hele 15 bar leverer Dolce Gusto Circolo en professionel gyldne creme på toppen af ​​din kaffe – et ægte tegn på kaffens kvalitet. Dolce Gusto Circolo er virkelig nem at betjene. Den leverer et resultat, som har let ved at hamle op med selv den bedste café-kaffe. Og kaffen tager vel og mærke ikke mere end et par sekunder at lave med Dolce Gusto Circolo. Ligesom alle andre Nescafe kapselkaffemaskiner, så er Dolce Gusto Circolo enormt let at rengøre og den varmer op på et splitsekund. Der medfølger naturligvis 2 års garanti på maskinen.


Dolce Gusto Circolo kan købes i to varianter - med og uden automatik. Hvorvidt du ønsker varianten med eller uden den fuldautomatisk funktionalitet, afhænger af dine behov. Dolce Gusto Circolo’s dybde betyder, at den ikke fylder så meget på køkkenbordet, da den kun er 19,6 centimeter dyb.


Kaffekapslerne er nøglen til den perfekte kop kaffe. Kapselkongen tilbyder over 30 forskellige varianter, som alle passer til Dolce Gusto Circolo. Her kan du blandt andet vælge imellem Mokka, Cappuccino, Latte Macchiato, Espresse og Café Lungo. Dolce Gusto Circolo kan naturligvis også lave almindelig sort kaffe, kakao og Nestea.


Spørger man brugerne af Dolce Gusto Circolo, hvad de syntes om maskinen, så er der typisk to ting som går igen: 1) Designet er så indbydende og moderne, at man ikke har lyst til at gemme den væk, tvært imod! 2) Den er så nem at betjene og let gøre ren, at man får den brugt rigtig ofte. Dertil kommer det faktum, at der er så mange forskellige kapselversion, som passer til maskinen at man med garanti kan finde en smag der passer til ens smagsløg.


Dolce Gusto Circolo vejer 3,5 kilo, beholderen er på 1,3 liter og pumpetrykket er på 15 bar. Kapselkaffemaskines dimensioner: 31,6 cm bred, 31,2 cm høj og dybden er på 19,6 cm.

Klik på linket og køb din Dolce Gusto Circolo maskine til en god pris.

 
Kapselkongen.dk
Forbindelsesvejen 115
9400 Nørresundby
Tlf. 71 99 23 12

CVR: 29130892

Skriv til os på:
kundeservice@kapselkongen.dk
<">

Læs mere om  
Vis kurv Skjul kurv 0,00 DKK Du har 0 produkt(er) i din kurv
DankortEuroCard / MasterCardMobilePay OnlineVisa Electron

Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Køb mere