Der er ikke noget der slår duften af friskbrygget kaffe! Dolce Gusto® kapsler gør det nemt at nyde en friskbrygget kop kaffe i løbet af ingen tid – uden at gå på kompromis med kvaliteten vel at mærke. Hvis du sætter pris på, at kunne nyde en rigtig lækker kvalitetskaffe, uden at skulle bevæge dig ned på den lokale café, så er Dolce Gusto® kapsler og det smarte Nescafé® Dolce Gusto® kaffesystem noget for dig.

 

Hvis du gerne vil imponere dine gæster, med en evnen til at lave en professionel kop kaffe derhjemme, hvad enten de efterspørge en stærk espresso eller en skummende cappuccino, varm chokolade, chai-te eller selv en iste, så kan du med Dolce Gusto® kapsler klare opgaven på et splitsekund.

Med de rette Dolce Gusto® kapsler får du mest ud af din Nescafé® Dolce Gusto® kaffemaskine, som indeholder et imponerende multibryggesystem, hvilket betyder du kan brygge et hav af forskellige kaffevarianter, der er sågar indbygget mælkeskummer via et avanceret dobbelt kapselsystem.

Dolce Gusto® kapslerne har en bekvem størrelse. De er omhyggeligt designet og forseglet, hvilket sikre at kaffen er frisk. Du får den perfekte mængde hver gang du benytter Dolce Gusto® kapsler, samtidigt med at kaffesmagen er optimalt sikret mod lys, luft, fugtighed og andre faktorer, som potentielt kan forringe smagen.
Hver eneste Dolce Gusto® kapsel er designet til at maksimere smagen, via et tryk på hele 15 bar og en ligelig fordeling af vand og kaffe, hvilket vil sige at du på omkring et minut får serveret en friskbrygget kaffe. Der er med andre ord ingen rod, besvær eller risici for en ringe smagsoplevelse, når du benytter dig af Kapselkonges Dolce Gusto® kapsler.

Du har mulighed for, at vælge mellem et bredt Dolce Gusto® kapselsortiment, prøv fx en cappuccino, en americano eller hvad med en varm chokolade? Kapselkongen tilbyder mere end 30 forskellige Dolce Gusto® Kapsler, hvorfor med stor sandsynlig er en variant, som falder i netop din smag. Prøv eventuelt Kapselkongens komplette Dolce Gusto® kapsel Kongemix, hvor du får en sortimentsbox med to kopper af hver eneste Dolce Gusto® kapsel, som findes på det danske marked. Pakken indeholder i alt kapsler til mange timers kaffehygge
 

 


 
Tilføjer produkt til kurven, vent venligst.